torstai 8. toukokuuta 2014

Vuoden 2014 TAMTaas mennään. Hain tänäkin vuonna opettaja-apurahaa TAM:iin ja sain sen jälleen.

Viime vuonna ajattelin tilaisuuden Once-in-a-Lifetime-reissuksi, mutta nyt on käymässä toisin. Viime matkalla tuli valtava määrä uusia ystävyyssuhteita, joita on pidetty yllä sosiaalisen median avulla. Tämän vuoden TAM alkoi pakottaa jo aikaisin syksyllä, mikä näkyy aika hyvin jo Skeptikkoon kirjoittamani jutun ingressissä. Puhujia on julkistettu vasta keväällä ja tämä voi tarkoittaa sitä, etteivät puhujat ehkä kuitenkaan ole pääosassa TAM:ssa.. Hyviä puhujiahan tuonne tulee joka tapauksessa. Tämän vuoden puhujiksi on kiinnitetty mm. Bill Nye (The Science Guy), Daniel Dennett, Richard Wiseman, Eugenie Scott.. Koko listan voit käydä kurkkaamassa täältä. Teemana on tänä vuonna Skeptisismi ja aivot, joten puhujista moni on psykologeja tai neuroalan ihmisiä.

Facebookissa ihmiset ovat innostaneet toisiaan parin kuukauden ajan, on julkaistu kuvia ja suunniteltu seuraavaa reissua. Tämän vuoden TAM saa ihan uuden näkökulman, kun tuntee ihmisiä etukäteen.

Tänä vuonna piti Suomesta lähteä mukaan lähteä useampiakin tuttuja. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, ettei heistä yksikään saanut matkaa järjestymään ajan- tai rahanpuutteen takia. Katsotaan, kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti