torstai 11. heinäkuuta 2013

Perillä Las Vegasissa ja torstain ohjelma

Las Vegas by night.Luonnollisesti tämä on ensimmäinen asia lentokoneesta poistuttuani.On keskiviikkoyö, kone laskeutui klo 23.10 ja kello 00.00 odottelin yhä laukkuani saapuvaksi.


Southpoint Casino on aikatavalla suurempi kuin kuvittelin. Vesa Keskisen kyläkauppa jää yhtenevästä tyylitajustaan huolimatta kauas taakse..


Olen päässyt jonkin verran asumaan hotelleissa ja täytyy sanoa, etten ole tämän kokoisessa vielä asunut 50 €:n hintaan. Kuvien ulkopuolelta mainittakoon vaatehuone, pesuhuone ja kylpyhuone.

 Ensimmäinen aikataulutettu ohjelma oli Skeptical Drinking keskiviikkona kello 21-23. Yllättäen aulassa oli vielä ihmisiä saapuessani yhden aikaan, joten tutustuin jo useampaan ihmiseen.


Esimerkkinä alla älykäs ruotsalainen ja hauska tanskalainen (adjektiivit pyynnöstä). En saanut vangittua samaan kuvaan norjaa puhuvaa jenkkiä.


Työpajat alkavat huomenna kello kahdeksalta, joten nyt pitää mennä nukkumaan, jos aion pysyä hereillä.

Torstain ohjelma koostuu aamukahdeksasta kuuteen kestävistä työpajoista, seitsemästä yhdeksään kestävästä tervetuliaisjuhlasta ja yhdeksältä alkavasta ei-niin-vakavasta iltaohjelmasta "Mitä NE eivät halua sinun tietävän"


Ohjelmassa on mm. maailman parhaat todisteet alieneiden olemassaolosta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti