perjantai 12. heinäkuuta 2013

Torstain tunnelmat ja perjantain ohjelma

Päivä meni mainiosti, kello on nyt vähän vaille kaksi paikallista aikaa, eli puolenpäivän hujakoilla Suomessa. Skeptical Drinking Society ryhdistätyi taas ja ilta venähti. En ole vielä kertonut mitään säästä. Tänään oli kuulemma koko kesän kylmin ilma, vaivaiset 33 °C, tuuli ja kevyttä sadetta. Minulla oli läkähtymiskuolema lähellä, kun kävimme ostoksilla muutaman kilometrin päässä olevalla marketilla. En varmaankaan poistu huomenna hotellista. Sisällä on mukavan viileää ja jäitä saa jokaisesta nurkasta.

Olen ollut festivaaleilla töissä bändien kanssa yli kymmenen vuotta, enkä muistaakseni milloinkaan ole pyytänyt nimikirjoitusta tai yhteiskuvaa yhdeltäkään starbalta. Tänään tuli ensimmäinen. Minä olen juuri herännyt ja korkeassa polviasennossa, jotta mahtuisimme samaan kuvaan. :)


Fanboy-kuva
Randi tekee korttitemppua

Muutama tuttuni kyseli meinaanko käydä Stripillä laisinkaan. Täällä matkat ovat melko pitkiä, eikä reissu ainakaan kävellen onnistu. Suuret hotellit näkyvät alla olevassa kuvassa keskellä, matkaa on aika paljon. Saa nähdä käynkö.
Tänään pidettiin TAM:n avajaistilaisuus seitsemän aikaan illalla ja tutustuin viimein kämppikseeni Greggiin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Jätin iltaohjelman väliin, kun tulin kutsutuksi San Fransiscolaisen skeptikkoyhdistyksen mukaan puhumaan GM-ruuista ja juomaan olutta. Valinta ei ollut ollenkaan huono, vaikka jotain piti jättää poiskin.

Huomisesta tulee kiireisempi kuin edellisestä.

Päivä alkaa klo 8.00 JREF:n suurten miesten George Hrabin, Randin ja D. J. Grothen avajaispuheilla.
8.30 Michael Shermer: Tiede ja moraali: Voiko tiede erottaa toisistaan oikean ja väärän
9.00 Sharon Hill: Epäilyttävien uutisten rehellinen välittäjä
9.30 Karen Stollznow: Tänään on erinomainen päivä puheelle manaamisista
10.00 Marty Klein: Roskatiede, moraalinen paniikki ja seksi
10.45 Paneelikeskustelu: Taistelu huijareita vastaan - Huuhaa (itämaisissa) taistelulajeissa
11.45 Max Maven: Totuus löytyy täältä
12.15 Cara Santa Maria: Ateismi osana tiedettä, skeptisismi ulos kaapista
12.45 Lounas. Samaan aikaan myös varainkeruulounas, jossa paikka maksaa 1000 $. Jätän väliin. Lounastauolla Joshie Berger järjestää pokeriklinikan halukkaille. Lauantaina järjestetään tapahtuman oma pokeriturnaus, johon osallistuminen maksaa 100 $. Onhan tämä nyt sentään Vegas..
14.00 Haastattelu: Making of Honest Liar. Honest Liar on elokuva James Randin elämästä.
14.45 Paneelikeskustelu: Skeptinen näkökulma ja tehtävä
16.00 Susan Blackmore, aihetta ei ole annettu etukäteen.
16.30 Massimo Pigliucci: Mikä tarkalleen ottaen on tieteen ja pseudotieteen ero?
17.00-18.00 Perjantain pääpuhuja Susan Jacoby: Mitkä määritellään faktat, jos kaikki eivät saa omia faktojaan? Otsikko "How to define 'facts', when we're not entitled to our own" kääntyy hieman huonosti suomeksi, kerron siitä lisää huomenna.
21.00 Paul Provenzan iltashow Satiristas
23.00 Penn Jilletten iltashow Rock & Roll, Doughnut and Bacon Party. Tämä on erittäin todennäköisesti yksi mieleenpainuvimmista tapahtumista koko TAM:ssa, vaikkei tämä virallisesti olekaan osa meetingiä. Tästä kirjoitan vuorenvarmasti lisää huomenna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti