lauantai 12. heinäkuuta 2014

Lauantai-ilta

Kuten tavallista, illalla juhlitaan.

Itse tulin kutsutuksi sushikesteille viime vuoden kämppikseni ja useamman muun kanssa. Uusien tyyppien tapaaminen on TAM:n suola ja kuitenkin selkeästi vaikeampaa toteuttaa toisena vuonna. Joka puolella on vanhoja tuttuja, joiden kanssa tietää viihtyvänsä, mutta aika on rajallinen joka tapauksessa.
Pitäähän sitä omasta ruuastaan ottaa kuva.
Sushipöydässä oli useampi lääkäri, joilta yleensä kuulee mielenkiintoisia tarinoita. Tällä kertaa mielenkiintoisin oli eläkkeellä oleva Tom, joka käy vapaa-aikanaan turvaamassa aborttiklinikan asiakkaiden turvallisuutta. Tuntuu täysin käsittämättömältä, että klinikan eteen kerääntyy oikeasti raivoissaan olevia uskovaisia, jotka ovat valmiita pahoinpitelemään vastaanotolle menevät naiset. Tom saattaa heidät autosta sisälle ja myöhemmin takaisin autoon. Mielenosoittajat huutavat törkeyksiä ja kuvittelevat tekevänsä kaikkensa sikiön puolesta. Melkoinen tapa käyttää vapaa-aikaansa..

Sushipöydästä menin suihkuun ja siitä ylimpään kerrokseen Emery Emeryn sviittiin, jossa Brian Dunning piti Skeptoid-kokoontumisen. Istuimme siellä jonkin aikaa ja jatkoimme American Atheistien tarjoamille shampanjalasillisille naapurisviittiin. Ei mennyt kauaakaan, kun siellä oli jo hyvät juhlat käynnissä.
Fred

Pelasimme Cards Against Humanity -korttipeliä ja pidimme lystiä. Mikäli CAH on tuntematon ja jos omaat hivenenkään kieroutuneen huumorintajun, suosittelen ottamaan selvää siitä. Itselläni tuli jokaisella pelikerralla vedet silmistä ja vatsa kipeäksi. Kortit voi tilata Amazonista tai ne voi printata itselleen pelin kotisivulta. Sivulta löytyy myös (huonosti) suomennettu versio.
Gene lukee kortteja
American Atheistit tarjoilivat shampanjaa, koska ovat loppukuusta aloittamassa Atheist TV -kanavaa. Superateisti David Silverman on puhunut aiheesta TV-lähetyksissä ympäri jenkkilää ja on saanut kauhistuneita vastaanottoja. Minun mielestäni tämä on erinomainen idea, sillä kumoaa "pelottavan ateistin" stereotypiaa näyttämällä arkisia ja tavallisia ihmisiä, jotka eivät vain usko mihinkään yliluonnolliseen. Suomessa ei ole mitenkään tavatonta ilmoittaa itsensä ateistiksi, mutta Yhdysvalloissa tämä on vielä tabu. Illan päätteeksi menimme vielä Emeryn huoneeseen istumaan ja puhelemaan. Ystävällinen Emily kävi jättämässä hedelmiä ja banaanidippiä, josta saatiin aikaiseksi taas Vine. ("What are you eating?" "Banana dip" "What?" "Banana dip")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti