sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Matkaan!!


Noniin, nyt on se aika. Taas. Istun junassa, lento lähtee huomenaamulla klo 8.25 ja päässäni rullaa tarkistuslista. Parranajovehkeet unohdin taas, mutta niitä nyt onneksi saa paikan päältäkin. Lenkkikengät jätin pois tahallani, mutta nyt mietin miksi sen tein. Minähän sovin etukäteen lenkistä intialaisen Ajay Appadenin kanssa. Numeron 48 lenkkareita ei varmaan löydy ihan jokaisesta kaupasta amerikoistakaan, vaikka siellä kaikki onkin suurempaa.

Matka alkoi vähän yllättäen. Olin viikko sitten töissä Tuska-festivaalilla, sitten neljä päivää kotona ja yhtäkkiä pitäisi taas lähteä. Olen lukenut koko kevään luennoitsijoiden kirjoja ja rakentanut tunnelmaa. Hehkuttaminen on  kuitenkin jäänyt tekemättä viimeisen kahden viikon aikana ja nyt kuin yhtäkkiä pitäisi aloittaa seikkailu. Kyllä tämä varmaan tästä taas iloksi muuttuu. 

Ystäväni James aikoi lähteä mukaan, mutta joutui perumaan lähtönsä. Menen nyt yöksi hänen luokseen, joten jonkinmoista keskustelua ja hehkuttamista matkasta varmasti päästään käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti